Produsen Thermometers Digital
Pabrik Monitor Tekanan Darah
Pabrikan perban

Napa Pilih Kita?

  • Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan penjualan

  • Tim insinyur kanthi latar belakang pendhidhikan sing apik ing AS utawa ing Jerman.

  • Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485

  • Produk kami cocok kanggo macem-macem kahanan perawatan omah.

  • babagan

Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd. sing didegaké ing 2015 dununge ing kutha pelabuhan segara sing apik, Ningbo. Lan kita fokus ing kualitas produk medis kanggo ngenalake pelanggan global.
Perusahaan kami nawakake macem-macem termometer digital, monitor tekanan getih, alat bantu dengar, dll, produk sing bisa memenuhi tuntutan macem-macem. Kita tetep karo Prinsip "Kualitas iku kabeh" wiwit didegake karo perusahaan lan mesthi ngupayakake supaya bisa memenuhi kebutuhan potensial para pelanggan. Kita yakin keamanan produk kudu dadi prinsip dhasar kanggo nggawe kabeh produk medis.

Maca liyane